Betsafe støtte

Mulighetene for betaling er: bankoverføring, kort (VISA og Mastercard), samt Neteller og Moneybookers. Note kort gebyr på 2,5%.

Du må betale på samme måte som du har betalt – opp til beløp deponert. Hvis du har betalt 1000 SEK med VISA, må du også betale 1000 SEK med VISA. Merk at du ikke kan betale med Mastercard (her må du betale ved bankoverføring).

Når du betaler med Neteller eller Moneybookers, vil overføringen din landes dagen etter, mens bankinnskudd og innbetalinger forventes å være 3 virkedager etter konkurs.

støtte
Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte (på dansk) via e-post og telefon. Tidligere hadde Betsafe en policy om å motta en bonus dersom det ikke ble mottatt svar innen 15 minutter, og selv om denne policyen ikke lenger gjelder, er responstiden blant de beste i bransjen.

Gjennom dagen er live chat også tilgjengelig, hvor du kan komme i kontakt med en støttemedarbeider om noen sekunder. Mellom kl. 8 og midnatt er live-chat bemannet av ansatte som forstår dansk mens resten av tiden er på engelsk. Fra tid til annen gjennomføres kommunikasjon på en relativt «mekanisk» dansk med hyppig bruk av standardsett, men generelt er støtten meget effektiv.

Hvis du har brukt livechatten, vil du automatisk motta en e-post som inneholder innholdet til den aktuelle chatten. En fin detalj.

Du kan få en Betsafe-bonus ved å gå til nettstedet betsafe og registrere deg for det

Reklamer